Medewerkers

Tavita van Galen

Tavita is een bevlogen HR adviseur met jarenlange ervaring. Zij is als interim HR-manager of casemanager in te zetten als extra capaciteit of expertise voor grotere organisaties. Binnen het MKB is zij de personeelsadviseur voor bedrijven die zelf geen HR-afdeling hebben. Tavita is een snelle denker die mooie verbindingen legt. Ze weet goed om te gaan met verschillende belangen en is sensitief. Haar kracht is dat ze zakelijke beslissingen op een zeer menselijke manier doorvoert. Tavita is in te zetten voor alle personele vraagstukken. Haar specialisme ligt op het gebied van verzuim en arbeidsmarktcommunicatie.

Foto Tavita Website
Foto Theo Website

Theo Hikspoors

Theo is een bevlogen arbeidsdeskundige, mediator en adviseur. Theo beschikt over specialistische kennis op het terrein van sociale zekerheid, verzuim, arbo/poortwachter verplichtingen en re-integratie.

Deze deskundigheid heeft hij opgebouwd binnen UWV als staf arbeidsdeskundige en ook tijdens zijn werk als adviseur voor vele bedrijven in Oost Brabant. Theo is beschikbaar voor ongeveer 2 dagen per week en u kunt hem bellen of mailen.

Funda Aydin

Funda is een 3e jaars studente die momenteel stage loopt bij Invitae HR. Ze loopt 6 maanden stage bij ons. Funda is leergierig en een enthousiaste stagiaire. Haar interesse ligt vooral bij de persoonlijke kant van HR

Foto Funda Website